• Dokumenti
  • Pristup informacijama
  • Pravila privatnosti

sportska dvorana sa bazenom

[

scroll

Velika sportska dvorana

BAZEN

Teretana

Dvorana za borilačke sportove

Dvorana za boks

Višenamjenska dvorana

MULTIFUNKCIONALNA

VELIKA SPORTSKA DVORANA

Velika sportska dvorana veličine je 40 x 20 metara, te je sa parketom kao podlogom opremljena i namijenjena  za aktivnosti svih dvoranskih sportova od futsala do košarke i rukometa. Dvorana je klimatizirana i grijana, zaštitnom zidnom oblogom te moderno uređenim svlačionicama. Velika sportska dvorana dom je brojnim makarskim profesionalnim i amaterskim klubovima, ali i središte rekreacijskih aktivnosti. 

pročitaj više

Posebno ističemo MNK Novo Vrijeme Apfel Makarska, ŽRK Hoteli Makarska, RK Kingtrade, a  u prostoru dvorane odigrava se i Liga malog nogometa Makarske. U sklopu dvorane postavljena je penjačka stijena za sve zaljubljenike ovoga sporta sa preko 20 različitih smjerova. Kapacitet gledališta je 1.050 sjedećih mjesta sa mogućnošću proširenja za još 500 sjedećih mjesta za potrebe organizacije kulturno-zabavnih priredbi.  Cjenik korištenja dvorane pronađite ovdje

PLIVANJE

BAZEN

Gradski bazeni sastoje se od jednog većeg dimenzija 33 x 25 metara dubine 2,30 metara i manjeg dimenzija 25 x 5,5 metara dubine 1,25 metara. Veći bazen ima 8 plivačkih 25 metarskih staza i raspolaže sa svom potrebnom tehnikom za organizaciju službenih natjecanja u plivanju i ronjenju. Velikim bazenom se koristi VK Galeb MR za održavanje treninga te odigravanja službenih utakmica u natjecanju. 

pročitaj više

Mali bazen idealan je za početnike plivače, te školu plivanja koju organizira PK Galeb. Temperatura vode i zraka  je 28°C. Kapacitet bazenskog gledališta je 460 sjedećih mjesta. Osim za treninge sportskih klubova, bazen Makarska, namijenjen je i sportskoj rekreaciji građana po cjeniku usluga.    

Obavijest o redovitom godišnjem remontu bazena

Poštovani korisnici,

GRADSKI SPORTSKI BAZEN

BITI ĆE ZATVOREN

od dana 25. lipnja 2024. godine (UTORAK)

do dana 09. rujna 2024. godine (PONEDJELJAK)

ZBOG REDOVITOG GODIŠNJEG REMONTA

HVALA NA RAZUMIJEVANJU

VAŠ SPORTSKI PRIJATELJ

Gradski sportski centar Makarska

fitnes

Teretana

Teretana se prostire na  185 m2, klimatizirana je i potpuno je obnovljena 2019. godine. Riječ je o vrhunski opremljenom prostoru za pripremu rekreativaca ili profesionalnih sportaša. Prostor teretane sadrži trake za trčanje, bicikle, stepere za penjanje, veslački ergometar, te utege i šipke marke Eleiko, kao i bučice, prilagodive klupe i stalke, klupe za trbušnjake i drugu opremu potrebnu za vrhunske rezultate.

pročitaj više

Trening u teretani je individualan i svatko može prema vlastitom izboru, organizirati trening različitog intenziteta ili vrste. Cjenik usluga teretane nalazi se ovdje.

Radno vrijeme

Ponedjeljak:                                                                 08:30-21:30

Utorak:                                                                          08:30-21:30

Srijeda:                                                                           08:30-21:30

Četvrtak:                                                                       08:30-21:30

Petak:                                                                             08:30-21:30

Subota:                                                                           08:30-21:30

Nedjelja:                                                                        08:30-21:30

BOKS

dvorana za boks

Dvorana za boks novouređen je prostor koji se nalazi u prizemlju Gradske sportske dvorane. Prostor uglavnom koristi za treninge BK Predator, dok ostale slobodne termine mogu koristiti individualni boksači te stolnotenisači. U dvorani se nalazi trening ring te različite boksačke vreće. 

borilački sportovi

DVORANA ZA BORILAČKE SPORTOVE

Dvorana za borilačke sportove veličine je 310 m2 a njome se služi više makarskih klubova u različitim borilačkim disciplinama. JK Biokovo i JK Makarska 1968. održavaju treninge japanske borilačke vještine (Judo), a KBK Mawashi  kickboks treninge.  Prostor je potpuno uređen, klimatiziran te raspolaže sa kvalitetnim spravama i rekvizitima za sve borilačke sportove. Dvorana se može iznajmiti za rekreaciju samostalno ili u kompletu sa ostalim uslugama GSCM po cjeniku

za sve namjene

višenamjenska dvorana

Višenamjenska dvorana veličine je 272 m2, klimatizirana, te je namijenjena za organizaciju sastanaka, konferencija ili prezentacija. Po potrebi prostor može poslužiti i kao press centar ali i koristiti za druge manifestacije koje su sadržajno vezane za funkcionalno korištenje gradske dvorane i bazena, kao i ostalih sportskih sadržaja (stolni tenis, aerobik).

Skip to content